Gå til indhold
Velkommen til KMDUG: Sælgere ingen adgang!

Pressemeddelelse -

Velkommen til KMDUG: Sælgere ingen adgang!

KMDUG, Konica Minolta Datacenter User Group, handler om erfaringsudveksling, inspiration, ideer og networking blandt teknikere. Der er ingen adgang for sælgere.

”Vi tog initiativ til KMDUG i oktober 2017 og er allerede over 60 medlemmer,” fortæller Michael Søriis, Business DevelopmentManager og en af tovholderne på gruppen. ”Jeg forventer, at vi bliver over 100 medlemmer, for jeg oplever stor tilslutning til vores User Group, hvor man kan tale frit om udfordringerne, fordi man er blandt ligesindede hele vejen rundt om bordet.”

Brugerne er selv med til at vælge de emner, der skal behandles, og producenterne er villige til at få fløjet højtstående folk ind til at belyse emnerne, forklare nye teknologier og stå til rådighed for spørgsmål og afklaring.

”Vi inviterer teknikere, der til dagligt arbejder med datacentre i private og offentlige virksomheder. Man behøver ikke at være kunde hos Konica Minolta for at deltage. Under alle omstændigheder bliver alle diskussioner holdt i gruppen, og der bliver aldrig talt salg. De principper holder vi strengt på, og de er med til at gøre gruppens aktiviteter meget populære,” fastslår Michael Søriis.

Tre attraktive arrangementer om året

Køreplanen for KMDUG er meget enkel. To 1-dags arrangementer i hhv. februar og oktober og ét 2-dags arrangement i juni. Deltagelse i gruppens arrangementer er gratis. Dog betaler offentlige medlemmer selv for deres overnatning til 2-dags arrangementet. Formand for KMDUG er Torben Thaurich fra Roskilde Kommune, mens Michael Søriis og Lonnie Larsen fra Konica Minolta står for det praktiske.

Cisco, NetApp og Konica Minolta sponserer gruppen, men det er ud fra princippet ’no strings attached’. Diskussionsemner, udfordringer og temaer vælger medlemmerne selv, hvis blot det er relevant og holder sig inden for de tekniske og organisatoriske udfordringer,

man kan møde som teknisk ansvarlig for datacentret.

Er du interesseret i at deltage?

Næste arrangement i KMDUG afholdes onsdag den 3. oktober 2018, og det foregår på Sinatur Hotel Storebælt ved Nyborg, hvor gruppen tidligere har været og har været meget tilfredse med rammerne.

Er du interesseret i at deltage – eller skal vi blot holde dig opdateret om fremtidige arrangementer i gruppen – kan du sende en mail til Lonnie Larsen, Konica Minolta, på Lonnie.Larsen@konicaminolta.dk

Afslappet atmosfære og god humor

”I KMDUG udveksler vi erfaringer i datacenterregi, hvor salgssnakken er bortfiltreret,

og teknik for teknikere er målet. Vi får præsenteret nye produkter af teknikerne og kan spørge ind til detaljerne. Desuden er det meget spændende at høre om medlemmernes praktiske erfaringer med forskellige produkter og høre om hinandens setup. Det er nyttigt med erfaringsudveksling på tværs af virksomheder, hvor man ellers er vant til kun at få en sælgers salgssnak. Gruppen repræsenterer en enorm samlet viden og bred erfaring, så der er masser af muligheder for god sparring på kryds og tværs. Sparring opnår vi blandt andet ved rundbordsdiskussioner, men der er også gode muligheder for networking, det hele i en afslappet atmosfære med god humor.” Jes Beier Thorup,Systemkonsulent Storage/Backup JN Data.

I gruppen sætter vi selv dagsordenen

”Det gør en kæmpe forskel, at vi selv sætter dagsordenen i brugergruppen. Det er et trygt miljø, hvor vi som teknikere er i fokus og selv kan komme med forslag til emner og indlæg som for eksempel backup i Office 365, der kom på agendaen på brugernes ønske. Rundbordsdiskussionerne giver et supergodt udbytte, men også networking i pauserne og om aftenen til vores 2-dags arrangement – er et godt supplement til de mere salgsprægede arrangementer, der ellers bliver holdt i branchen. I KMDUG er vi i en sælgerfri zone, og vi er både privat og offentligt ansatte, der frit kan udveksle idéer. Jeg kan anbefale alle mine kolleger at komme med.” Torben Thaurich, Systemadministrator Roskilde Kommune.

Emner


Konica Minolta er en global IT-virksomhed, som forandrer og revolutionerer fremtidens måde at arbejde på. Vi bygger bro mellem papir og digitalisering ved at levere innovative kvalitetsløsninger inden for print og IT infrastruktur, og vi udvikler konstant vores forretningsområder. Vi sætter os altid 100% ind i kundens behov og forventninger og leverer altid det, vi har aftalt – plus lidt ekstra. På verdensplan beskæftiger Konica Minolta ca. 43.300 medarbejdere og omsætter for ca. 7,7 milliarder EUR. I Danmark har vi en lokal tilstedeværelse med afdelinger i Ballerup, Aarhus og Aalborg med 220 ansatte og en omsætning på 450 mio. DKK.

Pressekontakt

Lars Wørzner

Lars Wørzner

Pressekontakt Administrerende direktør for Konica Minolta Nordeuropa

Relateret materiale

Giving shape to ideas

Konica Minolta er en global IT-virksomhed, som forandrer og revolutionerer fremtidens måde at arbejde på. Vi bygger bro mellem papir og digitalisering ved at levere innovative kvalitetsløsninger inden for print og IT infrastruktur, og vi udvikler konstant vores forretningsområder. Vi leverer således løsninger inden for:

IT-infrastruktur
Print, scan og kopi
Dokumenthåndtering og workflow
Forretningsprocesser
Produktions- og industriel print
Healthcare

Vi skaber værdi for vores kunder og vores samfund, og via tæt dialog gør vi i fællesskab ideer til virkelighed. Vi er med i hele fasen lige fra analyse, rådgivning og design til optimering, installation, support, overvågning og driftsstøtte. Vi har nogle af Danmark dygtigste specialister med ekspertviden inden for print og IT-infrastruktur. Vi sætter os altid 100% ind i kundens behov og forventninger, og vi leverer det, vi har aftalt – plus lidt ekstra.
Med vores egen store landsdækkende serviceorganisation i ryggen sørger vi for, at vores kunder altid har et tilgængeligt serviceteam i nærheden til at hjælpe med deres udfordringer.
I Danmark er vi 220 ansatte med afdelinger i Ballerup, Aarhus og Aalborg. Samlet omsætter vi for ca. 450 mio. DKK i form af salg, service og support af løsninger inden for print, kopi og IT Services. På verdensplan beskæftiger Konica Minolta ca. 43.300 medarbejdere og omsætter for ca. 7,7 milliarder EUR.

Business Innovation Centres og R&D laboratorier rundt omkring i verden
Kåret af BLI som Bedste Produktlinje
Kvalitetscertificeret efter ISO 9001:2008
Miljøcertificeret efter ISO 14001:2004
Arbejdsmiljøcertificeret efter OHSAS 18001:2004
Microsoft, Gold Partner
NetApp, Gold Partner, SSC Partner og Flexpod Premium Partner
Cisco, Cisco Premier Certified Partner, Unified Computing Technology Specialized
Veeam, Silver Partner, Veeam Cloud & Service Provider (VCSP)
VMware, Enterprise Partner og Service Provider
WorkPoint, Gold Partner
Planet Press, Partner
Nuance, Partner

Konica Minolta
Lautrupvang 2B
2750 Ballerup
Denmark