Få vores nyheder på mail

Velkommen til KMDUG: Sælgere ingen adgang!

Pressemeddelelse   •   Sep 03, 2018 08:00 CEST

KMDUG, Konica Minolta Datacenter User Group, handler om erfaringsudveksling, inspiration, ideer og networking blandt teknikere. Der er ingen adgang for sælgere.

”Vi tog initiativ til KMDUG i oktober 2017 og er allerede over 60 medlemmer,” fortæller Michael Søriis, Business DevelopmentManager og en af tovholderne på gruppen. ”Jeg forventer, at vi bliver over 100 medlemmer, for jeg oplever stor tilslutning til vores User Group, hvor man kan tale frit om udfordringerne, fordi man er blandt ligesindede hele vejen rundt om bordet.”

Brugerne er selv med til at vælge de emner, der skal behandles, og producenterne er villige til at få fløjet højtstående folk ind til at belyse emnerne, forklare nye teknologier og stå til rådighed for spørgsmål og afklaring.

”Vi inviterer teknikere, der til dagligt arbejder med datacentre i private og offentlige virksomheder. Man behøver ikke at være kunde hos Konica Minolta for at deltage. Under alle omstændigheder bliver alle diskussioner holdt i gruppen, og der bliver aldrig talt salg. De principper holder vi strengt på, og de er med til at gøre gruppens aktiviteter meget populære,” fastslår Michael Søriis.

Tre attraktive arrangementer om året

Køreplanen for KMDUG er meget enkel. To 1-dags arrangementer i hhv. februar og oktober og ét 2-dags arrangement i juni. Deltagelse i gruppens arrangementer er gratis. Dog betaler offentlige medlemmer selv for deres overnatning til 2-dags arrangementet. Formand for KMDUG er Torben Thaurich fra Roskilde Kommune, mens Michael Søriis og Lonnie Larsen fra Konica Minolta står for det praktiske.

Cisco, NetApp og Konica Minolta sponserer gruppen, men det er ud fra princippet ’no strings attached’. Diskussionsemner, udfordringer og temaer vælger medlemmerne selv, hvis blot det er relevant og holder sig inden for de tekniske og organisatoriske udfordringer,

man kan møde som teknisk ansvarlig for datacentret.

Er du interesseret i at deltage?

Næste arrangement i KMDUG afholdes onsdag den 3. oktober 2018, og det foregår på Sinatur Hotel Storebælt ved Nyborg, hvor gruppen tidligere har været og har været meget tilfredse med rammerne.

Er du interesseret i at deltage – eller skal vi blot holde dig opdateret om fremtidige arrangementer i gruppen – kan du sende en mail til Lonnie Larsen, Konica Minolta, på Lonnie.Larsen@konicaminolta.dk

Afslappet atmosfære og god humor

”I KMDUG udveksler vi erfaringer i datacenterregi, hvor salgssnakken er bortfiltreret,

og teknik for teknikere er målet. Vi får præsenteret nye produkter af teknikerne og kan spørge ind til detaljerne. Desuden er det meget spændende at høre om medlemmernes praktiske erfaringer med forskellige produkter og høre om hinandens setup. Det er nyttigt med erfaringsudveksling på tværs af virksomheder, hvor man ellers er vant til kun at få en sælgers salgssnak. Gruppen repræsenterer en enorm samlet viden og bred erfaring, så der er masser af muligheder for god sparring på kryds og tværs. Sparring opnår vi blandt andet ved rundbordsdiskussioner, men der er også gode muligheder for networking, det hele i en afslappet atmosfære med god humor.” Jes Beier Thorup,Systemkonsulent Storage/Backup JN Data.

I gruppen sætter vi selv dagsordenen

”Det gør en kæmpe forskel, at vi selv sætter dagsordenen i brugergruppen. Det er et trygt miljø, hvor vi som teknikere er i fokus og selv kan komme med forslag til emner og indlæg som for eksempel backup i Office 365, der kom på agendaen på brugernes ønske. Rundbordsdiskussionerne giver et supergodt udbytte, men også networking i pauserne og om aftenen til vores 2-dags arrangement – er et godt supplement til de mere salgsprægede arrangementer, der ellers bliver holdt i branchen. I KMDUG er vi i en sælgerfri zone, og vi er både privat og offentligt ansatte, der frit kan udveksle idéer. Jeg kan anbefale alle mine kolleger at komme med.” Torben Thaurich, Systemadministrator Roskilde Kommune.

Konica Minolta er en global IT-virksomhed, som forandrer og revolutionerer fremtidens måde at arbejde på. Vi bygger bro mellem papir og digitalisering ved at levere innovative kvalitetsløsninger inden for print og IT infrastruktur, og vi udvikler konstant vores forretningsområder. Vi sætter os altid 100% ind i kundens behov og forventninger og leverer altid det, vi har aftalt – plus lidt ekstra. På verdensplan beskæftiger Konica Minolta ca. 43.300 medarbejdere og omsætter for ca. 7,7 milliarder EUR. I Danmark har vi en lokal tilstedeværelse med afdelinger i Ballerup, Aarhus og Aalborg med 220 ansatte og en omsætning på 450 mio. DKK.