Gå til indhold
En holdbar Wi-Fi-løsning til The King of Rock ’n’ Roll

Pressemeddelelse -

En holdbar Wi-Fi-løsning til The King of Rock ’n’ Roll

Memphis Mansion er et helt særligt sted i Randers. Det er nemlig en hyldest til selveste The King of Rock ’n’ Roll, Elvis Presley.

Byggeriet er udvendigt en tro kopi af Graceland i Memphis, USA, og det omfatter et Elvis Museum, en amerikansk diner, en souvenirshop og konferencefaciliteter. Museet er baseret på en stor privatejet samling af Elvis-effekter, som alle tilhører Elvis-entusiast og ejer af Memphis Mansion, Henrik Knudsen, og den regnes for at være blandt de 10 største samlinger i verden.

Hvert år besøger mere end 145.000 gæster stedet. Gæsterne besøger både museet og dineren, men også stedets konferenceafdeling, hvor de bl.a. afholder seminarer, årsmøder, produktlanceringer og konferencer.

For at kunne imødekomme det voksende besøgsantal og for at kunne give gæsterne den bedste totaloplevelse, ville Henrik Knudsen gerne tilbyde et trådløst netværk, der virker hver gang. Men deres eksisterende løsning voldte dem udfordringer, da det ofte klumpede til og kun virkede en gang imellem. Det var ikke en holdbar løsning, og derfor kontaktede de Konica Minolta for at få et bud på en løsning, som dækkede deres behov 100%. Derudover skulle det også være en løsning, som matchede deres egne IT-mæssige kompetencer. For som Henrik Knudsen udtrykte det:

”Som ejer og daglig leder af stedet har jeg mange kasketter på, og en af de kasketter er også IT-kasketten, selvom det som sådan ikke har min store interesse. Derfor lægger jeg stor vægt på, at vi har den rette samarbejdspartner, som udover at implementere en løsning for os, samtidig også kan drifte og overvåge den”.

Nemt netværk med Cisco Meraki

Den oplagte løsning for Memphis Mansion var uden tvivl det koncept, som Konica Minolta kalder ”Network as a Service”, hvor al installation, drift og overvågning af det trådløse netværk bliver varetaget for kunden. Udover at kunne tilbyde Wi-Fi til alle gæsterne, og for også selv at have en stabil internetforbindelse, så ønskede Memphis Mansion også, at deres eventafdeling kunne tilbyde deres kunder, at de i forbindelse med konferencer og lignende fik mulighed for eget login med logo.

I dineren 51 Highway, som er lavet i ægte 50’er amerikanerstil med milkshakes, fritter og burgere, betyder Cisco Meraki løsningen, at gæsterne frit kan logge på gratis Wi-Fi, når de nyder deres måltid. Gæsterne logger ind via Memphis Mansions Facebook-profil, og på den måde bliver der automatisk skabt mere trafik og øget opmærksomhed mod dem som attraktion og oplevelsessted.

Overvågning betyder både øget sikkerhed og bedre kundeoplevelser

Cisco Meraki løsningen består ud over det trådløse netværk også af en kameraløsning, som overvåger stedet. Det hele administreres fra et og samme dashboard, hvilket gør det ultranemt at overvåge.

Udover, at Henrik Knudsen og hans medarbejdere sover roligt om natten, så har de også via såkaldt location analytics fået mulighed for nøje at følge med i, hvordan gæsterne bevæger sig rundt i huset og hvor i huset, der er mest trafik. På den måde kan de hele tiden optimere kundeoplevelsen og sætte ressourcerne ind de rigtige steder.

Plug ’n’ Play-løsning

Installationen af den trådløse netværksløsning er gået snorlige, og det har virket optimalt fra dag 1. Med det rigtige forarbejde, så er det en Plug ’n’ Play-løsning. Derudover så blev gæsterne generet mindst muligt, da det hele foregik uden for åbningstiderne. At der blev udvist den form for fleksibilitet betød rigtig meget i valget af samarbejdspartner, og løsningen kunne hurtigt tages i brug.

Om Memphis Mansion

Memphis Mansion er en hyldest til The King of Rock ’n’ Roll, Elvis Presley, og er udvendigt set identisk med Graceland i Memphis. ”Indvendigt har vi vores amerikanske Diner Highway 51, Elvis Museum, souvenirshop og selskabslokaler. Tupelohuset, som vi byggede i 2013, er en kopi af Elvis’ fødehjem, et lille træhus på ca. 50 kvadratmeter,” siger Henrik Knudsen. Intet andet sted i verden kan du på et og samme sted opleve, hvor Elvis blev født i 1935, og hvor han levede fra 1957 og frem til sin død i 1977, blot 42 år gammel. Kom og oplev en atmosfære af sydstatscharme og -stil, på Memphis Mansion. Museet er baseret på en stor privatejet samling af Elvis-effekter, som alle tilhører Henrik Knudsen. Som det eneste sted uden for USA har Randers sit helt eget stationære Elvis museum, som regnes for at være blandt de 10 største samlinger i verden med en forsikringssum på over 10 millioner kroner.

I 1993 åbnede den første Elvis-udstilling i Provstegårdscentret, Randers.

Det blev så stor en succes, at de fik tilbudt en fuldtidskontrakt i Søndervig. Siden har det været i Odense og så tilbage til Søndervig for så at åbne i Randers igen. Den 14. april 2011 åbnede det under navnet Graceland Randers, men i december 2015 blev huset omdøbt til Memphis Mansion.

Den tekniske løsning:På Memphis Mansion er der:

1 stk. MerakiMX100 Firewall

1 stk. MS120 48 portsswitch

11 MR33 accesspunkter

10indendørs kameraer (MV21/MV71)

3udendørs kameraer (MV74)

Og på HighWay51 Dineren i Vejle er der et undernetværk med

1 stk. MX65 samt 2 accesspunkter.

”I bund og grund er der rigtig mange mennesker, der har en kæmpe indsigt i den her verden, og så er der nogle af os, der ikke ved en pind. Vi vil bare gerne have, at det virker”.

Emner


Konica Minolta er en global IT-virksomhed, som forandrer og revolutionerer fremtidens måde at arbejde på. Vi bygger bro mellem papir og digitalisering ved at levere innovative kvalitetsløsninger inden for print og IT infrastruktur, og vi udvikler konstant vores forretningsområder. Vi sætter os altid 100% ind i kundens behov og forventninger og leverer altid det, vi har aftalt – plus lidt ekstra. På verdensplan beskæftiger Konica Minolta ca. 43.300 medarbejdere og omsætter for ca. 7,7 milliarder EUR. I Danmark har vi en lokal tilstedeværelse med afdelinger i Ballerup, Aarhus og Aalborg med 220 ansatte og en omsætning på 450 mio. DKK.

Pressekontakt

Lars Wørzner

Lars Wørzner

Pressekontakt Administrerende direktør for Konica Minolta Nordeuropa

Relateret materiale

Giving shape to ideas

Konica Minolta er en global IT-virksomhed, som forandrer og revolutionerer fremtidens måde at arbejde på. Vi bygger bro mellem papir og digitalisering ved at levere innovative kvalitetsløsninger inden for print og IT infrastruktur, og vi udvikler konstant vores forretningsområder. Vi leverer således løsninger inden for:

IT-infrastruktur
Print, scan og kopi
Dokumenthåndtering og workflow
Forretningsprocesser
Produktions- og industriel print
Healthcare

Vi skaber værdi for vores kunder og vores samfund, og via tæt dialog gør vi i fællesskab ideer til virkelighed. Vi er med i hele fasen lige fra analyse, rådgivning og design til optimering, installation, support, overvågning og driftsstøtte. Vi har nogle af Danmark dygtigste specialister med ekspertviden inden for print og IT-infrastruktur. Vi sætter os altid 100% ind i kundens behov og forventninger, og vi leverer det, vi har aftalt – plus lidt ekstra.
Med vores egen store landsdækkende serviceorganisation i ryggen sørger vi for, at vores kunder altid har et tilgængeligt serviceteam i nærheden til at hjælpe med deres udfordringer.
I Danmark er vi 220 ansatte med afdelinger i Ballerup, Aarhus og Aalborg. Samlet omsætter vi for ca. 450 mio. DKK i form af salg, service og support af løsninger inden for print, kopi og IT Services. På verdensplan beskæftiger Konica Minolta ca. 43.300 medarbejdere og omsætter for ca. 7,7 milliarder EUR.

Business Innovation Centres og R&D laboratorier rundt omkring i verden
Kåret af BLI som Bedste Produktlinje
Kvalitetscertificeret efter ISO 9001:2008
Miljøcertificeret efter ISO 14001:2004
Arbejdsmiljøcertificeret efter OHSAS 18001:2004
Microsoft, Gold Partner
NetApp, Gold Partner, SSC Partner og Flexpod Premium Partner
Cisco, Cisco Premier Certified Partner, Unified Computing Technology Specialized
Veeam, Silver Partner, Veeam Cloud & Service Provider (VCSP)
VMware, Enterprise Partner og Service Provider
WorkPoint, Gold Partner
Planet Press, Partner
Nuance, Partner

Konica Minolta
Lautrupvang 2B
2750 Ballerup
Denmark