Gå til indhold
Thomas Alsing kørte forrest
Thomas Alsing kørte forrest

Nyhed -

Konica Minolta trampede i pedalerne til fordel for Børn, Unge & Sorg

Dagens udfordring lød på et 12 timers Indoor Cyckling-event, som Bike for Charity (BFC) havde arrangeret, og hvor hele overskuddet gik til Børn, Unge & Sorg.

Eventen startede kl. 9, hvor de første medarbejdere satte sig i sadlerne på de cykler, som Konica Minolta havde sponsoreret. Efter en, to eller tre timer i sadlen blev cykelstafetten givet videre til næste kollega. Og sådan fortsatte det dagen igennem lige indtil til kl. 21, hvor eventen sluttede.

Vores egen Thomas Alsing kørte forrest i en time, hvor han sørgede for, at hele feltet kom op over bjergtoppe, ned igen, hen ad landevejen og rundt i hårnålesvingene med fuld fart hen over målstregen.

Over hele linjen og igennem hele dagen blev der givet max gas på cyklerne. Og til trods for sved på panden, høj puls og lidt røde kinder blev alle timerne gennemført i højt humør til et brag af en spinningfest.

Og den gode stemning fandt man ikke kun i salen. Flere medarbejdere havde nemlig valgt at køre hjemmefra i ekstra god tid, så de ankom til eventen timer før, de selv skulle indtage sadlen, og ligeledes blev de hængende lang tid efter, de var steget af cyklen.

Det var alt sammen med til at skabe en rigtig hyggelig dag, hvor kolleger fra hele Konica Minolta mødtes for at tilbringe lørdagen sammen i en god sags tjeneste. 

Emner

Tags

Pressekontakt

Lars Wørzner

Lars Wørzner

Pressekontakt Administrerende direktør for Konica Minolta Nordeuropa

Relateret materiale

Giving shape to ideas

Konica Minolta er en global IT-virksomhed, som forandrer og revolutionerer fremtidens måde at arbejde på. Vi bygger bro mellem papir og digitalisering ved at levere innovative kvalitetsløsninger inden for print og IT infrastruktur, og vi udvikler konstant vores forretningsområder. Vi leverer således løsninger inden for:

IT-infrastruktur
Print, scan og kopi
Dokumenthåndtering og workflow
Forretningsprocesser
Produktions- og industriel print
Healthcare

Vi skaber værdi for vores kunder og vores samfund, og via tæt dialog gør vi i fællesskab ideer til virkelighed. Vi er med i hele fasen lige fra analyse, rådgivning og design til optimering, installation, support, overvågning og driftsstøtte. Vi har nogle af Danmark dygtigste specialister med ekspertviden inden for print og IT-infrastruktur. Vi sætter os altid 100% ind i kundens behov og forventninger, og vi leverer det, vi har aftalt – plus lidt ekstra.
Med vores egen store landsdækkende serviceorganisation i ryggen sørger vi for, at vores kunder altid har et tilgængeligt serviceteam i nærheden til at hjælpe med deres udfordringer.
I Danmark er vi 220 ansatte med afdelinger i Ballerup, Aarhus og Aalborg. Samlet omsætter vi for ca. 450 mio. DKK i form af salg, service og support af løsninger inden for print, kopi og IT Services. På verdensplan beskæftiger Konica Minolta ca. 43.300 medarbejdere og omsætter for ca. 7,7 milliarder EUR.

Business Innovation Centres og R&D laboratorier rundt omkring i verden
Kåret af BLI som Bedste Produktlinje
Kvalitetscertificeret efter ISO 9001:2008
Miljøcertificeret efter ISO 14001:2004
Arbejdsmiljøcertificeret efter OHSAS 18001:2004
Microsoft, Gold Partner
NetApp, Gold Partner, SSC Partner og Flexpod Premium Partner
Cisco, Cisco Premier Certified Partner, Unified Computing Technology Specialized
Veeam, Silver Partner, Veeam Cloud & Service Provider (VCSP)
VMware, Enterprise Partner og Service Provider
WorkPoint, Gold Partner
Planet Press, Partner
Nuance, Partner

Konica Minolta
Lautrupvang 2B
2750 Ballerup
Denmark