Få vores nyheder på mail

Konica Minolta trampede i pedalerne til fordel for Børn, Unge & Sorg

Nyhed   •   Apr 02, 2019 07:34 CEST

Thomas Alsing kørte forrest

Dagens udfordring lød på et 12 timers Indoor Cyckling-event, som Bike for Charity (BFC) havde arrangeret, og hvor hele overskuddet gik til Børn, Unge & Sorg.

Eventen startede kl. 9, hvor de første medarbejdere satte sig i sadlerne på de cykler, som Konica Minolta havde sponsoreret. Efter en, to eller tre timer i sadlen blev cykelstafetten givet videre til næste kollega. Og sådan fortsatte det dagen igennem lige indtil til kl. 21, hvor eventen sluttede.

Vores egen Thomas Alsing kørte forrest i en time, hvor han sørgede for, at hele feltet kom op over bjergtoppe, ned igen, hen ad landevejen og rundt i hårnålesvingene med fuld fart hen over målstregen.

Over hele linjen og igennem hele dagen blev der givet max gas på cyklerne. Og til trods for sved på panden, høj puls og lidt røde kinder blev alle timerne gennemført i højt humør til et brag af en spinningfest.

Og den gode stemning fandt man ikke kun i salen. Flere medarbejdere havde nemlig valgt at køre hjemmefra i ekstra god tid, så de ankom til eventen timer før, de selv skulle indtage sadlen, og ligeledes blev de hængende lang tid efter, de var steget af cyklen.

Det var alt sammen med til at skabe en rigtig hyggelig dag, hvor kolleger fra hele Konica Minolta mødtes for at tilbringe lørdagen sammen i en god sags tjeneste.