Gå til indhold
Vil du med os til Cisco Connect 2019?

Vil du med os til Cisco Connect 2019?

Dato 4 April 2019 08:30 – 16:30

Sted Øksnehallen Halmtorvet 11 1700 København V.

Torsdag d. 4. april får du mulighed for at få den allernyeste viden inden for IoT, Data Center, Networking, IT, Security, Collaboration og Thought Leadership under temaet Global vision – Local knowledge.

Cisco Connect er årets absolut største Cisco-event i Danmark, hvor du har mulighed for at opleve en god blanding af de nyeste trends og teknologier præsenteret af branchens skarpeste profiler i et tætpakket program af indlæg. Uanset om du har øje for forretningsmæssige eller det tekniske perspektiv, så vil du kunne lade dig inspirere af masse ny viden.

Gør brug af vores VIP-kode
Når du tilmelder dig med vores VIP-kode, deltager du gratis på Cisco Connect. Det er et heldagsarrangement fra kl. 8:30-16:30 med fuld forplejning. Du skal bruge VIP-koden, når du tilmelder dig Cisco Connect 2019. Du kan få fat i koden ved at klikke på tilmeldingslinket her på siden. 

Vi glæder os til at se dig!

Emner

Tags

Pressekontakt

Lars Wørzner

Lars Wørzner

Pressekontakt Administrerende direktør for Konica Minolta Nordeuropa

Giving shape to ideas

Konica Minolta er en global IT-virksomhed, som forandrer og revolutionerer fremtidens måde at arbejde på. Vi bygger bro mellem papir og digitalisering ved at levere innovative kvalitetsløsninger inden for print og IT infrastruktur, og vi udvikler konstant vores forretningsområder. Vi leverer således løsninger inden for:

IT-infrastruktur
Print, scan og kopi
Dokumenthåndtering og workflow
Forretningsprocesser
Produktions- og industriel print
Healthcare

Vi skaber værdi for vores kunder og vores samfund, og via tæt dialog gør vi i fællesskab ideer til virkelighed. Vi er med i hele fasen lige fra analyse, rådgivning og design til optimering, installation, support, overvågning og driftsstøtte. Vi har nogle af Danmark dygtigste specialister med ekspertviden inden for print og IT-infrastruktur. Vi sætter os altid 100% ind i kundens behov og forventninger, og vi leverer det, vi har aftalt – plus lidt ekstra.
Med vores egen store landsdækkende serviceorganisation i ryggen sørger vi for, at vores kunder altid har et tilgængeligt serviceteam i nærheden til at hjælpe med deres udfordringer.
I Danmark er vi 220 ansatte med afdelinger i Ballerup, Aarhus og Aalborg. Samlet omsætter vi for ca. 450 mio. DKK i form af salg, service og support af løsninger inden for print, kopi og IT Services. På verdensplan beskæftiger Konica Minolta ca. 43.300 medarbejdere og omsætter for ca. 7,7 milliarder EUR.

Business Innovation Centres og R&D laboratorier rundt omkring i verden
Kåret af BLI som Bedste Produktlinje
Kvalitetscertificeret efter ISO 9001:2008
Miljøcertificeret efter ISO 14001:2004
Arbejdsmiljøcertificeret efter OHSAS 18001:2004
Microsoft, Gold Partner
NetApp, Gold Partner, SSC Partner og Flexpod Premium Partner
Cisco, Cisco Premier Certified Partner, Unified Computing Technology Specialized
Veeam, Silver Partner, Veeam Cloud & Service Provider (VCSP)
VMware, Enterprise Partner og Service Provider
WorkPoint, Gold Partner
Planet Press, Partner
Nuance, Partner

Konica Minolta
Lautrupvang 2B
2750 Ballerup
Denmark