Få vores nyheder på mail

Forstå Augmented Reality (AR) og øg værdien af dine kunders tryksager

Arrangement

27
FEB
Konica Minolta Lautrupvang 2B 2750 Ballerup
 

Om få år er Augmented Reality (AR) en naturlig del af vores hverdag, og dine print kan blive mere interaktive. Augmented Reality er begyndt at vinde frem i næsten alle brancher især inden for markedsføring og salg. Det forventes, at AR bliver en almindelig del af vores hverdag inden for de næste 3-5 år. Augmented Reality kan være med til at optimere produktionsprocessen og øge salget for virksomhederne, ved korrekt strategisk anvendelse.

På seminaret møder du, udover Konica Minoltas specialister, Nazer Hussain Mehrali, der er direktør for firmaet VMA Nordic, som arbejder med kreative løsninger inden for virtuel, mixed og augmented reality og har udviklet en række AR-produkter til større virksomheder.

Du har mulighed for at deltage i vores gratis seminar og få viden om markedet og teknologien, samt høre case stories og få inspiration til, hvor nemt du kan gøre dine print til en interaktiv oplevelse med

Konica Minoltas nyeste produkt genARate. På seminaret bliver genARate demonstreret af førende specialister, som giver dig muligheden for at opleve teknologien på tætteste hold. Derudover får du tips og tricks til, hvordan du kan bruge softwaren i netop din virksomhed.

Fordele med genARate:

  • Brugervenlig software, der ikke kræver involvering af tredjepart
  • Ved at kombinere det virtuelle med traditionel print kan du ramme helt nye målgrupper
  • Indeholder et analyseværktøj, så du løbende kan optimere dine materialer.

Tilmelding
Du tilmelder dig seminaret ved at skrive en mail til marketing@konicaminolta.dk