Få vores nyheder på mail

Nemt netværk til 750.000 besøgende ved The Tall Ships Races 2019

Blogindlæg   •   Jun 04, 2019 09:03 CEST

The Tall Ships Races 2019 d. 2.-6. juli i Aalborg

Til store arrangementer vil onlineaktiviteten ofte være skyhøj. Mange af gæsterne prøver at komme i kontakt med hinanden, de downloader programmer, henter apps og navigerer rundt på havnen via online maps. Og mange af gæsterne vil også gerne dele deres oplevelser med venner og familie via beskeder, lyde, billeder samt uploade og vise live videoer fra arrangementet på de sociale medier.

Forventningerne til onlineaktiviteten til TheTall Ships Races Aalborg 2019 er ikke anderledes. Specielt fordi at mange af deltagerne fra skibene har begrænset mobilt dataforbrug.

The Tall Ships Races

Som navnet antyder, er The Tall Ships Races en kapsejlads, som finder sted mellem forskellige havne verden rundt hvert år. Sejladsen organiseres af Sail Training International. Sail Training International er en velgørende organisation, hvis formål er uddannelse og udvikling af unge mennesker af alle nationaliteter, religiøse og sociale baggrund gennem sejltræning. Det er et stort arrangement med ca. 90 af verdens smukkeste sejlskibe, 3.000 besætningsmedlemmer og 750.000 gæster.

Arrangørerne har derfor brug for en solid, nem og tilgængelig netværksløsning, så alle 750.000 gæster kan være online, mens arrangementet løber af stablen d. 2.-6. juli 2019.

Tre teknikere, tre dage

Konica Minolta leverer en midlertidig Wi-Fi-løsning, som bygger på en Cisco Meraki løsning. Den skal fungere som et supplement til det mobile netværk, og de to netværk skal i fællesskab håndtere den høje onlineaktivitet.

Det tager tre teknikere, 6 kilometer fiber og 20 Access punkter, 10 switche og 1 firewall at opsætte netværket - alt dette sker på kun tre dage. Herefter kan gæsterne bruge Wi-Fi, langs hele havnen i Aalborg.

Det hele bliver bygget på Cisco Meraki-udstyr, som styres og overvåges af Konica Minolta fra et centralt web dashboard. Det er da NEMT NETVÆRK!