Gå til indhold
The Tall Ships Races 2019 d. 2.-6. juli i Aalborg
The Tall Ships Races 2019 d. 2.-6. juli i Aalborg

Blogindlæg -

Nemt netværk til 750.000 besøgende ved The Tall Ships Races 2019

Til store arrangementer vil onlineaktiviteten ofte være skyhøj. Mange af gæsterne prøver at komme i kontakt med hinanden, de downloader programmer, henter apps og navigerer rundt på havnen via online maps. Og mange af gæsterne vil også gerne dele deres oplevelser med venner og familie via beskeder, lyde, billeder samt uploade og vise live videoer fra arrangementet på de sociale medier.

Forventningerne til onlineaktiviteten til TheTall Ships Races Aalborg 2019 er ikke anderledes. Specielt fordi at mange af deltagerne fra skibene har begrænset mobilt dataforbrug.

The Tall Ships Races

Som navnet antyder, er The Tall Ships Races en kapsejlads, som finder sted mellem forskellige havne verden rundt hvert år. Sejladsen organiseres af Sail Training International. Sail Training International er en velgørende organisation, hvis formål er uddannelse og udvikling af unge mennesker af alle nationaliteter, religiøse og sociale baggrund gennem sejltræning. Det er et stort arrangement med ca. 90 af verdens smukkeste sejlskibe, 3.000 besætningsmedlemmer og 750.000 gæster.

Arrangørerne har derfor brug for en solid, nem og tilgængelig netværksløsning, så alle 750.000 gæster kan være online, mens arrangementet løber af stablen d. 2.-6. juli 2019.

Tre teknikere, tre dage

Konica Minolta leverer en midlertidig Wi-Fi-løsning, som bygger på en Cisco Meraki løsning. Den skal fungere som et supplement til det mobile netværk, og de to netværk skal i fællesskab håndtere den høje onlineaktivitet.

Det tager tre teknikere, 6 kilometer fiber og 20 Access punkter, 10 switche og 1 firewall at opsætte netværket - alt dette sker på kun tre dage. Herefter kan gæsterne bruge Wi-Fi, langs hele havnen i Aalborg.

Det hele bliver bygget på Cisco Meraki-udstyr, som styres og overvåges af Konica Minolta fra et centralt web dashboard. Det er da NEMT NETVÆRK!

Related links

Emner

Tags

Pressekontakt

Lars Wørzner

Lars Wørzner

Pressekontakt Administrerende direktør for Konica Minolta Nordeuropa

Giving shape to ideas

Konica Minolta er en global IT-virksomhed, som forandrer og revolutionerer fremtidens måde at arbejde på. Vi bygger bro mellem papir og digitalisering ved at levere innovative kvalitetsløsninger inden for print og IT infrastruktur, og vi udvikler konstant vores forretningsområder. Vi leverer således løsninger inden for:

IT-infrastruktur
Print, scan og kopi
Dokumenthåndtering og workflow
Forretningsprocesser
Produktions- og industriel print
Healthcare

Vi skaber værdi for vores kunder og vores samfund, og via tæt dialog gør vi i fællesskab ideer til virkelighed. Vi er med i hele fasen lige fra analyse, rådgivning og design til optimering, installation, support, overvågning og driftsstøtte. Vi har nogle af Danmark dygtigste specialister med ekspertviden inden for print og IT-infrastruktur. Vi sætter os altid 100% ind i kundens behov og forventninger, og vi leverer det, vi har aftalt – plus lidt ekstra.
Med vores egen store landsdækkende serviceorganisation i ryggen sørger vi for, at vores kunder altid har et tilgængeligt serviceteam i nærheden til at hjælpe med deres udfordringer.
I Danmark er vi 220 ansatte med afdelinger i Ballerup, Aarhus og Aalborg. Samlet omsætter vi for ca. 450 mio. DKK i form af salg, service og support af løsninger inden for print, kopi og IT Services. På verdensplan beskæftiger Konica Minolta ca. 43.300 medarbejdere og omsætter for ca. 7,7 milliarder EUR.

Business Innovation Centres og R&D laboratorier rundt omkring i verden
Kåret af BLI som Bedste Produktlinje
Kvalitetscertificeret efter ISO 9001:2008
Miljøcertificeret efter ISO 14001:2004
Arbejdsmiljøcertificeret efter OHSAS 18001:2004
Microsoft, Gold Partner
NetApp, Gold Partner, SSC Partner og Flexpod Premium Partner
Cisco, Cisco Premier Certified Partner, Unified Computing Technology Specialized
Veeam, Silver Partner, Veeam Cloud & Service Provider (VCSP)
VMware, Enterprise Partner og Service Provider
WorkPoint, Gold Partner
Planet Press, Partner
Nuance, Partner

Konica Minolta
Lautrupvang 2B
2750 Ballerup
Denmark